JEDILNIK VRTEC
JEDILNIK – VRTEC
3. TEDEN MAREC
DAN | ZAJTRK | MALICA | KOSILO | MALICA |
PONEDELJEK
18. 3. 2024 |
Graham kuh(2), kisla smetana(5) sveže korenje, čaj z medom | Sadna malica | Kostna juha, svinjska pečenka, pire krompir, mešana solata, sezonsko sadje | Kruh(2), sadje |
TOREK
19. 3. 2024 |
Črn kruh(2), medeno maslo(5), zeliščni čaj | Sadna malica | Grahova juha, puranji zrezek v smetanovi omaki(5), kruhovi cmoki(2) motovilec s koruzo, sezonsko sadje | *bio kefir, prepečenec(2) |
SREDA
20. 3. 2024
|
Ajdov kruh z orehi(2,3), topljeni sir(5), čaj | Zelenjavna malica | Bučkina juha, mesna lazanja, rdeča pesa, sezonsko sadje | Buhtelj z marmelado(2,4,5), sadje |
ČETRTEK
21. 3. 2024
|
Ržena bombeta(2), bela kava(5) | Sadna malica | Cvetačna juha, testenine(2), vrtnarska omaka, zelena solata s fižolom, sezonsko sadje | Rogljiček z marmelado(2,4,5), sadje |
PETEK
22. 2. 2024 |
Biga(2), poli salama, toplo mleko(5) | Sadna malica | Lečina enolončnica, sladica(2,4,5), sezonsko sadje | sadje |
V naši kuhinji uporabljamo tudi tista živila, ki so za nekatere ljudi alergena, zato se lahko sledovi le teh nahajajo v vsaki jedi, ne samo tam, kjer smo jih dodali kot osnovno živilo. Zaradi možnih navzkrižnih kontaminacij kruh poleg glutena lahko vsebuje mleko, jajca, sojo oz. njihove derivate ter sezamovo seme. | |
1. Ribe in proizvodi iz njih | 8. Mehkužci in proizvodi iz njih |
2. Gluten | 9. Arašidi in proizvodi iz njih |
3. Oreški | 10. Soja in proizvodi iz nje |
4. Jajca in proizvodi iz njih | 11. Gorčično seme in proizvodi iz njega |
5. Mleko in mlečni proizvodi | 12. Sezamovo seme in proizvodi iz njega |
6. Lista zelena in proizvodi iz nje | 13. Žveplov dioksid in sulfiti |
7. Sojine beljakovine – soja in sojin lecitin (možnost prisotnosti sledov v kupljenih surovinah) | 14. Volčji bob in proizvodi iz njega |
*Pridružujemo si pravico, da v primeru nepredvidljivih dogodkov spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila.
Ekološko živilo je označeno z * (Označevanje ekoloških živil na jedilniku je v skladu s pogoji označevanja ekoloških živil Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano R Slovenije.)
S 4. 3. 2024 začne ponovno obratovati šolska kuhinja.
Organizatorica šolske prehrane: Maja Uranič
Hitre povezave
Kontakti
Hišna centrala: +386 15800 500
Sprejemna ambulanta zdravstvene enote: +386 15800 536
Tajništvo: +386 15800 532
Zbornica osnovne šole: +386 15800 552
Zbornica vrtca: +386 31 339 864
Zbornica srednje šole: +386 15800 537
Dom: 00386 1 58 00 514, +386 15800 543
Tajništvo direktorja: 00386 1 58 00 512
Telefaks: 00386 1 56 82 527
Elektronska pošta: info@zgnl.si
Osebna izkaznica
Polno ime: ZAVOD ZA GLUHE IN NAGLUŠNE LJUBLJANA
Kratko ime: ZGN Ljubljana
Naslov: Vojkova cesta 74, 1000 Ljubljana
Matična številka: 5695252000
Davčna številka: SI 57421838
Šifra proračunskega uporabnika: 68993
Številka transakcijskega računa: SI56011006030689950
BIC koda: BSLJSI2X
Banka: Banka Slovenije, Slovenska cesta 35, 1505 Ljubljana
Ustanovitveni akt ZGNL: Sklep Vlade RS št.: 01403-161/2008/5 in Sprememba Sklep Vlade RS št.: 01403-51/2010/4
Energetska izkaznica